Wie is MOK

“We zijn allemaal mensen die het mooi en belangrijk vinden dat MOK een ontmoetingsplaats is voor mensen die zich op vernieuwende en eigentijdse manier bezighouden met zingeving, spiritualiteit en geloof. Op vrijwillige basis, maar niet vrijblijvend zorgen we samen, elk met onze unieke expertise, dat MOK u een gevarieerd programma biedt. We hopen dat het u handvatten en inspiratie biedt op uw eigen levensweg.”

Wie is Wie? 

Meta Meindertsma, Jenny Smit, Marry van der Sar, Gerda Munneke, Laurent Louws & Gerard van Tilburg (Gerard is niet meer actief als MOKvrijwilliger maar MOK zonder Gerard is geen MOK. Hij is er vanaf het begin af aan bij geweest en draagt MOK nog steeds een warm hart toe en andersom). 

 

Meta Meindertsma Jenny Smit
Marry van de Sar Gerda Munneke
Laurent Louws Gerard van Tilburg

 (Jessie de Lange en Truus Rigter staan niet op de foto)

Wie is MOK 1/6

Gerard van Tilburg

Wie is MOK 2/6

Meta Meindertsma

Wie is MOK 3/6

Marry van der Sar

Wie is MOK 4/6

Laurent Louws

Wie is MOK 5/6

Jenny Smit

Wie is MOK 6/6

Gerda Munneke

Top <h4>mokinfo.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/wat-is-mok">Wat is MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/wie-is-mok">Wie is MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/dok-voor-mok">Dok voor MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-nieuwsbrief">Aanmelden nieuwsbrief</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/abonnement">Abonnement nieuwsbrief</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-bedankt">Bedankt</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-fout">Foutmelding</a></li> </ul>