Wat is MOK

MOK is vanaf 1999 een ontmoetingsplaats voor mensen die zich op een vernieuwende en eigentijdse manier willen bezig houden met zingeving, spiritualiteit en geloof. Dit vanuit een betrokkenheid bij de samenleving.

Over deze onderwerpen worden lezingen georganiseerd, vindt uitwisseling van ideeën plaats en kunnen deelnemers inspiratie opdoen.
MOK is er om mensen te inspireren en de gelegenheid te bieden om te delen wat hen bezighoudt.
Dit komt ook tot uitdrukking in onze naam en logo: een mok om kennis, ideeën en inspiratie uit te drinken.

MOK is er voor de inwoners van de Noordoostpolder en de regio daaromheen. Voor mensen van alle leeftijden met verschillende achtergronden. Juist de verscheidenheid van ideeën en ervaringen kunnen vernieuwend en uitdagend zijn.

 

Alle vormen van ontmoeting van MOK (grensverleggend, vieringen, podium en talk) hebben zich daar op hun eigen manier op voorbereid en we hopen u op één van onze bijeenkomsten te mogen ontmoeten. Het programma staat elk jaar bol van muziek, poëzie, informatie, interactie en creativiteit, kortom: alles wat je van MOK mag verwachten. 

Luister ook naar dit korte audiofragment waarin kort en bondig wordt uitgelegd waar MOK voor staat: Klik hier voor het interview >>


MOK is een voortrekker van gedachtevorming en kent daarvoor verschillende vormen van ontmoeting:

MOK-talk: visie en dialoog over een actueel thema
MOK-grensverleggend: grensverleggende inleiding door een deskundige
MOK-viering: eigentijdse geloofsbeleving en rituelen
MOK-podium: podium bieden voor verdiepende activiteiten
 
Top <h4>mokinfo.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/wat-is-mok">Wat is MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/wie-is-mok">Wie is MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/dok-voor-mok">Dok voor MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-nieuwsbrief">Aanmelden nieuwsbrief</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/abonnement">Abonnement nieuwsbrief</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-bedankt">Bedankt</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-fout">Foutmelding</a></li> </ul>