23mei

23 mei 2024 - Rinus van Warven over "Het Geheim van Elysion"

  • Locatie: Zuidwend 2, 8314 AA Bant
  • Tijd: 19.30 uur

Op donderdag 23 mei hebben we een bijzondere gast in de Bantsiliek. 

 

Drs. Rinus van Warven is een zeer bevlogen en begenadigd spreker, moderator, docent, dagvoorzitter en…. verhalenverteller. Hij wordt geroemd om zijn kennis over tal van uiteenlopende onderwerpen: religie, filosofie, ethiek, spiritualiteit, zingeving en mythologie. Van Warven staat garant voor een zeer boeiende avond. Hij weet de meest boeiende, maar soms stevige thema’s altijd te verluchtigen door zijn humor en zijn relativeringsvermogen.

 

Rinus studeerde theologie met een specialisatie cultuurfilosofie en massacommunicatie. Na zijn studie is hij werkzaam geweest  voor tal van organisaties op het gebied van zingeving en spiritualiteit. Duurzaamheid, ontwikkelingssamenwerking en het raakvlak tussen media en cultuur hebben zijn speciale belangstelling.

 

Rinus' grote passie is het ontwikkelen en doorgeven van de kennis over de verschillende culturen en levensbeschouwingen die de wereld rijk is. En als het effe kan wil Rinus ook een bijdrage leveren aan het versterken van de verstandhouding tussen de levensbeschouwingen om zo een harmonieuzere samenleving te bereiken.

 

We hebben Rinus van Warven gevraagd om ons in te wijden in "Het geheim van Elysion". Het boek dat hij schreef na zijn bijna-dood-ervaring. De vraag hoe het er in het hiernamaals aan toe gaat houdt ons allemaal wel eens bezig. We hopen dat de inzichten van Rinus een tipje van de sluier kunnen oplichten. 

  

Aanmelden voor deze avond kan middels onderstaand formulier. 

De Bantsiliek is open vanaf 19.00 uur en de avond start om 19.30 uur. 

Kosten: EUR 15 per persoon.

 

PS We willen graag zoveel mogelijk mensen bereiken. U kunt dit agenda item delen met de knoppen onder dit bericht. Heel vriendelijk dank daarvoor. 


Wil je erbij zijn? Bevestig nu je deelname:


Naar de agenda
Top <h4>mokinfo.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/wat-is-mok">Wat is MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/wie-is-mok">Wie is MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/dok-voor-mok">Dok voor MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-nieuwsbrief">Aanmelden nieuwsbrief</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/abonnement">Abonnement nieuwsbrief</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-bedankt">Bedankt</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-fout">Foutmelding</a></li> </ul>