18jan

18 JANUARI 2024 - "Jij bent muziek" door Jan Kortie -

  • Locatie: Zuidwend 2, 8314 AA Bant
  • Tijd: 19.30 uur

Op 18 januari 2024 komt Jan Kortie naar de Bantsiliek voor een workshop "Jij bent Muziek!". Jan is o.a. schrijver van het boek "Jouw ziel wil zingen". 

 

Wat kunt u verwachten? 

Jan Kortie: "Is het een workshop? Een open avond? Is het een voorstelling, een meezingconcert? Is het ernst of entertainment? Het is een wat wonderlijke mix van dat alles. Het is soms een vrolijke boel, dan weer een stemmige stilte. Maar de kans is vrij groot dat je er opgewekt vandaan gaat, met (nog) meer vertrouwen in je eigen zingen.

 

Je maakt deze avond kennis met stembevrijding (en met mij). Je krijgt voorproefjes. maar toch kan er ook al veel gebeuren. Het uitgangspunt van stembevrijding is: jouw muziek ben je zelf. Die muziek kan niemand je afpakken. En die kan ook niemand namens jou maken. Maar jij wel. Er komt van alles langs, deze middag: de durf om los te laten, de eenvoud van zingen, het belang van echt luisteren, de muzikale schoonheid in ieder mens, de trilling van wat er in ons leeft, hoe alles er toe doet, de uniekheid van jouw stem en jouw muziek, de vreugde van samen zingen, en natuurlijk: de ruimte die je zelf kunt voelen en ook kunt geven aan anderen als je je even helemaal vrij voelt."

 

Je leest het. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen!! Kom naar deze bijzondere avond en beleef het met elkaar. De Bantsiliek leent zich hier prachtig voor.   

 

meer over Jan Kortie - link - 

 

Aanmelden voor deze avond is verplicht en dat kan middels onderstaand formulier. 

De Bantsiliek is open vanaf 19.00 uur en de workshop start om 19.30 uur. 

Kosten: EUR 27,50 per persoon.

 

We willen graag zoveel mogelijk mensen bereiken. U kunt dit agenda item delen met de knoppen onder dit bericht. Heel vriendelijk dank. 


Wil je erbij zijn? Bevestig nu je deelname:


Naar de agenda
Top <h4>mokinfo.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/wat-is-mok">Wat is MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/wie-is-mok">Wie is MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/dok-voor-mok">Dok voor MOK</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-nieuwsbrief">Aanmelden nieuwsbrief</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/abonnement">Abonnement nieuwsbrief</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-bedankt">Bedankt</a></li> <li><a href="https://www.mokinfo.nl/aanmelden-fout">Foutmelding</a></li> </ul>