Middag lezing en beleving Brainfood met Dorothé Lueb en Roelfien Wuestenenk op zaterdag 10 november

zaterdag 20 oktober 2018

Een middag die goed is voor body en mind. Kom luisteren en proeven!! Kijk gauw wat er zaterdagmiddag 10 november te doen is in de Bantsiliek.

We zijn blij dat Dorothé Lueb naar Bant komt om te vertellen over wat voeding voor onze hersenen kan betekenen. Heel bijzonder vinden we het dat Roelfien Wuestenenk van Studio te Gast deze middagsessie ook aanwezig is en u zal laten proeven van de meest heerlijke gezonde hapjes. Een middag om te luisteren en te proeven. U zult versteld staan. Kijk gauw in onze agenda. 


Meer nieuws
Top <h4>mokinfo.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/home">Home</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/wat-is-mok">Wat is MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/wie-is-mok">Wie is MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/dok-voor-mok">Dok voor MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-nieuwsbrief">Aanmelden nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/abonnement">Abonnement nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-bedankt">Bedankt</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-fout">Foutmelding</a></li> </ul>