14nov

Grensverleggend: Germaanse Geneeswijzen Joanne Kersten

  • Locatie: Bantsiliek, zuidwend 2 Bant
  • Tijd: 20.00 uur

Op 14 november spreekt Joanne Kersten bij MOK Grensverleggend. 

 

Joanne Kersten is vanaf 2008 tot met 2018 de eigenaar geweest van Natuurvoedingswinkel 't Hofje in Kampen. Zij is van oorsprong verpleegkundige en heeft veel ervaring opgedaan in de geriatrie, alsook  functionele en alternatieve geneeskunde. Ze is atijd op zoek geweest naar methoden om de 'zieke' te ondersteunen in zijn / haar genezingsproces en zo is zij bij de German New Medicine beland.  De wijze woorden van Hippocrates sluiten mooi aan bij die visie:  

'“The natural healing force within each of us is the greatest force in getting well."

'Het is mijn passie om kennis van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde te verspreiden want angst omtrent ziekte is zo ondermijnend. Door kennis van de 5 biologische natuurwetten is ieder in staat om te begrijpen waarom klachten ontstaan, wat zij kunnen verwachten tijdens soms zware genezingen en hoe hiermee om te gaan.

Goede voeding ondersteunt onze vitaliteit en natuurlijke genezingskracht.. Goede voeding is echter geen garantie op 'niet ziek zullen worden'. 

Dit interessante onderwerp wordt op donderdagavond om 20.00 uur besproken tijdens de lezing van Joanne in de Bantsiliek.

 

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. 

Entree: 10,- EUR voor MOK leden is het 7,50 EUR


Wil je erbij zijn? Bevestig nu je deelname:


Naar de agenda
Top <h4>mokinfo.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/home">Home</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/wat-is-mok">Wat is MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/wie-is-mok">Wie is MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/dok-voor-mok">Dok voor MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-nieuwsbrief">Aanmelden nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/abonnement">Abonnement nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-bedankt">Bedankt</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-fout">Foutmelding</a></li> </ul>