3okt

Grensverleggend: Water – een grote ontdekkingsreis !

  • Locatie: Bantsiliek, Zuidwend 2 Bant
  • Tijd: 20.00 uur

Op donderdagavond 3 oktober komt Frank Silvis spreken in de Bantsiliek.

Frank Silvis (61) heeft civiele techniek in Delft gestudeerd en werkt al 35 jaar met water. Tijdens zijn periode als regiodirecteur van Vitens ontdekte hij de energetische kant van water. Geïnspireerd door de boeken van Emoto, Victor Schauberger en vele anderen ging een compleet nieuwe wereld voor hem open. Hij is gaan onderzoeken hoe zuiver en vitaal ons drinkwater eigenlijk is. Hij kwam op het spoor van een vakgebied (de radiësthesie), waarmee hij zelf reproduceerbaar de vitaliteit van water en voedsel kan meten.

 

Sinds 8 jaar heeft Frank zijn eigenbedrijf Vortex Vitalis. Het is zijn passie dat iedereen zich bewust wordt van het belang van vitaal water voor mens, dier en plant.

In zijn ontdekkingsreis heeft hij vele soorten water energetisch doorgemeten: afvalwater, drinkwater, rivier water, zeewater, heilig water.

Uitgebreid staat hij stil bij verschillende soorten vitaliseringsmethoden, die u thuis kunt toepassen en wat u zelf kunt doen om uw waterkwaliteit en daarmee uw kwaliteit van leven te verbeteren.

 

Dit bijzondere onderwerp wordt op donderdagavond om 20.00 uur toegelicht tijdens de lezing van Frank in de Bantsiliek.

 

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via het aanmeldformulier.

Entree: € 10,- voor MOK leden is het € 7,50.


Wil je erbij zijn? Bevestig nu je deelname:


Naar de agenda
Top <h4>mokinfo.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/home">Home</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/wat-is-mok">Wat is MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/wie-is-mok">Wie is MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/dok-voor-mok">Dok voor MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-nieuwsbrief">Aanmelden nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/abonnement">Abonnement nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-bedankt">Bedankt</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-fout">Foutmelding</a></li> </ul>