4apr

MOK Grensverleggend - Het mysterie van de Bosnische Pyramides

  • Locatie: Bantsiliek, Zuidwend 2 Bant
  • Tijd: 20.00 uur

HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES met Aafke Douma en Rob Heiligers

 

Laat je verwonderen! Mediamieke ervaringen rond de piramides in Bosnië.

Tijdens deze interactieve lezing zullen Aafke Douma en Rob Heiligers uit Groningen verhalen over de inspirerende reizen die ze maakten naar de Bosnische 'Vallei van de Piramides', nabij Sarajevo. Ja, op de Balkan staan piramides! Een is zelfs meer dan 360 m hoog, veel hoger dan die in Egypte. En nee, er hebben daar nooit farao's gewoond. Dus hoe kan dat en hoe zit dit?

 

Naast een inleiding over de piramides en het vertonen van foto's en filmpjes maken ze in geleide meditaties de verfijnde piramide-energieën voelbaar.  Zien, horen, voelen, weten…

Wil je ook meer weten over deze wonderlijke plek? Reis je deze avond mee? Mysterie en gezond verstand hand in hand!

Ontdekker (in 2005) dr. Sam Osmanagich nam Aafke en Rob een aantal uren mee in de uitgestrekte tunnels onder en naast de piramides.

De lucht daar, 300 m diep onder de grond, is zo fris als op een bergtop, en blijkt voor vele mensen een helende werking te hebben.

 

Aafke (helderziend,-horend, -voelend, -wetend) kreeg er als 'Akashic Records reader' glasheldere informatie door over de 'multidimensionale ontstaansgeschiedenis' van het gebied. Een en ander is door Rob uitgebreid beschreven in het blad VRUCHTBARE AARDE (dec 16 en dec 17), en stond ook in andere media zoals Bewustzijn Online (jan 17), SPIEGELBEELD (mei 17), PARAVIEW (nov 17), PARAVISIE (nov 18 en febr 19).  Teksten van deze artikelen zijn te lezen op hun site onder ‘nieuws’.

 

Vanuit hun NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei worden in de praktijk velen effectief geholpen bij allerlei klachten/vragen, en organiseren ze bijeenkomsten en workshops. Ook begeleiden ze reizen met ‘mediamiek onderzoek’ in Bosnië. Voor volgend jaar juni 2019 staan nieuwe reizen gepland. Voor de duidelijkheid: dit zijn geen ‘groepsreizen’, maar er is een ‘groepsproces ter plekke’. Iedere deelnemer reist en verblijft naar eigen keuze. Zie meer over hun NATUURLIJK werk: www.natuurlijkcentrumbewustzijnenbloei.nl  Lees veel meer over Bosnië onder ‘nieuws’.


Wil je erbij zijn? Bevestig nu je deelname:


Naar de agenda
Top <h4>mokinfo.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/home">Home</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/wat-is-mok">Wat is MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/wie-is-mok">Wie is MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/dok-voor-mok">Dok voor MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-nieuwsbrief">Aanmelden nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/abonnement">Abonnement nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-bedankt">Bedankt</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-fout">Foutmelding</a></li> </ul>