27jan

MOK Talk - Wat is oud ?

  • Locatie: Bantsiliek
  • Tijd: 11.00 uur

27 januari MOK Talk - Wat is oud? 

MOK-talk 27 januari 2019

 

We worden met elkaar steeds ouder.

 

Dankzij de medische en technologische vooruitgang kunnen we lang en gelukkig leven met een e-bike en een hartklep.

Inmiddels weten we ook dat we moeten bewegen, gezond moeten eten, zo stressloos mogelijk door het leven moeten gaan..

 

Echter ondanks onze moeite om fitter ouder te worden, kampen we met een ander soort problematiek. We krijgen hoe dan ook te maken met verlies en gebreken en een toenemende mate van afhankelijkheid van derden.

 

Is er in deze maakbare samenleving nog wel ruimte en erkenning wanneer je niet voldoet aan het fitte beeld van ouderen? Hoe verhoudt ouderdom zich eigenlijk met beperkingen aan de ene kant en het streven naar zin en betekenis aan de andere kant?

 

Kom zondag 27 januari a.s. naar de MOK-talk en praat mee met Marianne van Maanen, sociaal, zeer actief met ouderensport en een geregelde schaatser en Roelof Jan Kruit, die nog altijd veel werk verzet voor maatschappelijke organisaties en ook nog Bantenaar van 2018.

 

U bent van harte welkom bij de MOK-talk op zondag 27 januari a.s. om 11.00 uur.


Wil je erbij zijn? Bevestig nu je deelname:


Naar de agenda
Top <h4>mokinfo.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/home">Home</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/wat-is-mok">Wat is MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/wie-is-mok">Wie is MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/dok-voor-mok">Dok voor MOK</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-nieuwsbrief">Aanmelden nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/abonnement">Abonnement nieuwsbrief</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-bedankt">Bedankt</a></li> <li><a href="http://www.mokinfo.nl/aanmelden-fout">Foutmelding</a></li> </ul>